top of page

FAQ

 • Doet een pedicure behandeling pijn?
  Doorgaans doet een behandeling geen pijn, natuurlijk wordt het alleen maar prettiger als u regelmatig komt volgens het gegeven advies.
 • Is de Studio bereikbaar met de auto?
  Jazeker, de Studio is op de begaande grond en rolstoel vriendelijk! De routebeschrijving vindt u op de site onder : “contact”. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van de Studio!
 • Bent u erkend/gecertificeerd?
  Ja, ik ben lid van brancheorganisatie ProVoet en volledig gecertificeerd door ProCert.
 • Hoelang van tevoren moet ik reserveren?
  Wij raden u aan minimaal 1 week vooraf te reserveren zodat u gegarandeerd bent van een behandeling op het moment dat het u het beste schikt.
 • Hoe kan ik mij voorbereiden op een Spray Tan?
  Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Voor het scrubben verkopen wij producten in de Studio en in de webshop. Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden. Kleding: draag comfortabele ruime kleding op de dag van behandeling.
 • Kan ik zwemmen en in de sauna?
  Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen teint wat sneller vervagen. Sporten kun je direct na de behandeling beter ook een achttal uren uitstellen, vanwege het transpireren.
 • Hoe lang blijft mijn kleur mooi na een Spray Tan?
  De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een van de verzorgings producten die wij verkopen in de Studio en in de webshop. Let er ook op dat je na het douchen met je handdoek dept, en er niet te fanatiek mee over je huid 'ragt'.
 • Word ik niet oranje van Spray Tan, ik wil wel een natuurlijke kleur?"
  De tanning vloeistoffen die wij gebruiken hebben een uitstekende kwaliteit. Wij maken gebruik van Naked Tan Australia. Over het resultaat hoef je je geen zorgen te maken! Er zijn verschillende vloeistoffen voor alle huidtinten. Dus als je liever een subtiel 'sun kissed' effect wil, kan dat ook. Voor een roodharige met sproeten wordt bijvoorbeeld een andere kleurintensiteit gebruikt als voor een klant met bruin haar en een licht getinte huid. Wij kijken bij aankomst naar de juiste tint voor jouw huid.
 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
  Wanneer u ons meteen een belletje geeft, is er een mogelijkheid dat we de bestelling nog kunnen wijzigen. Benoem altijd uw bestelnummer bij dit gesprek.
 • Kan ik korting krijgen als ik grote hoeveelheden bestel via de webshop?
  Nee, wij geven geen speciale kortingen op bestellingen met grote hoeveelheden. We doen ons best om de artikelen al zo scherp mogelijk te prijzen, zodat je sowieso goed zit bij ons.
 • Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?
  Nee, dit is niet mogelijk. Als je liever niet online wilt bestellen, dan kun je bij aPure Studio langs komen.
 • Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
  Je kunt de bestelling laten thuisbezorgen of ophalen in de winkel. Het is ook mogelijk om een alternatief bezorgadres op te geven, zoals van je werk of van iemand die je bijvoorbeeld iets cadeau wilt doen. En haal je je pakket op bij één van onze winkels? Vergeet dan niet om de bevestigingsmail mee te nemen. Je kan deze laten zien op je telefoon of een printje meenemen.
bottom of page