top of page

BEZORGEN & RETOURNEREN

Bezorg beleid

Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Deze e-mail bevat het traceernummer (indien van toepassing) waarmee u de verzending online kunt volgen, tot aan uw voordeur. 

De levertijd staat op de productpagina ter indicatie van wanneer u uw bestelling zult ontvangen.

 

Indien voor 13.00 uur geplaatst, zal uw bestelling, indien goedgekeurd, dezelfde dag verzonden worden voor bezorging op de volgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen). Volgende dag-bezorging is automatisch. Ook bestellingen van net na 13.00 uur worden vaak nog dezelfde dag verzonden, hoewel dit niet gegarandeerd is.

Alle bestellingen worden geleverd door PostNL. ​


Retour en omruil beleid

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met ons product, dan kan je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Om een artikel terug te sturen of te ruilen verzoeken we je dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden door een email te sturen naar info@apurestudio.com

 

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. 

Je kunt retourzendingen sturen naar:
aPure Studio
Langestraat 31, 1271PZ, Huizen

Uit hygiënische oogpunt kunnen we geen bevuilde artikelen terugnemen. 

 

Je zending dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

-Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking geretourneerd te worden.

-retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn. Buiten deze termijn kan de retourzending geweigerd worden.

Artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd. aPure Studio behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. 

bottom of page